Friday, October 05, 2007

visste du at...

Jeg har regnet litt på dette.

Hvis person A sover gjennomsnittlig 8 timer i døgnet og person B sover 6 timer i døgnet. Vet du hvor mye mer våkentid person B får i løpet av ett år??

ca 1 mnd.

Det synes jeg er ganske utrolig. Er det rart at personer som sover lite får utrettet mye?? Jeg skjønner ikke helt på hvilken side av døgnet de tar det fra. Står de opp tidligere eller legger seg senere....helt sikkert en kombinasjon....

Hvilken person er du??

5 comments:

Anonymous said...

Her er et regnestykke. Jeg sover ikke no og faaar ikke gjort en fis, der fikk du den. Jeg tror, nemlig at de som sover 8 jobber mer effektivt enn de sekstimersfolka. En ting som hvertfall er klart svar med to streker under er at de, eller vi som sover MINDRE enn 6, vi fur nicht nocmal einmal gemachen gemacht. men vi er moro a se paa! Klem fra London til deg patrick, really long time no see now..

patrick said...

hva gjør du i London tenker jeg...Tusen takk for klem!!! Den varmer i kulden :)

Andrejazz said...

1 måned er likevel skremmende mye...
hm...

Sølibatkvinnen said...

søren meg altså!
det er DERFOR!!
E sover jo kanskje 9 timer i døgnet....MINST! så e går jammen glipp av mye tid... men d er jo vel brukt tid også da. Soving er DIGG! lenge leve søvnen!

Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

æ e en 7-7,5 timers persona, vaffal i uka, men helga kan æ fort strekk den en time lenger..:) Men for min del tar æ tida på morran, for æ my meir effektiv på morran en på kvelden..