Thursday, May 24, 2007

malerkosten og jeg

Det var en gang en liten utlending som ville kjøpe en leilighet. Det gjorde han også, for pengene hadde han fått fra en tidligere leilighet han hadde solgt. Å gå rundt på visninger var spennende og langt om lenge og lengre enn langt fant han og kammeraten hans en leilighet de ville kjøpe. De var heldige som få og fikk den leiligheten de ville ha.
Så begynte arbeidet, malingen og oppussingen av leiligheten. (Egentlig trengte de ikke å gjøre det, men de ville ha en lysere leilighet) Tiden gikk og kosten farte opp og ned, frem og tilbake langs vegger og tak. Svetten randt, latter satt løst. Hadde disse to mennene noen gang malt en hel leilighet før, nei. Men ettersom tiden gikk følte de at de mestret oppgaven bedre og bedre (For markedsfører; SME økte)
Arbeidet gle som Bambi på isen. Bare de fikk det til! For en glede! En lettelse! Raske var de og! To dager og senere stod leiligheten lys og fin, det var bare noen små ting som var igjen. Deilig!
Den lille utlendingen har da for første gang brukt malekost/malerulle og malt helt av seg selv. For en dag!!

3 comments:

Andrejazz said...

hehe
Gratulerer! Høres ut som det blir en fin kåk. Hvor ligger denne herligheten? ehm, jeg mener leiligheten....

patrick said...

den ligger i dronningensgate...så veldig sentralt og greit! Jeg er happy!

slettet said...

Ojoj! flink gutt!
Me må definitivt treffes! e aalt for lenge siden sist!Eg ska bare ein svipptur innom øya i sommer, på vei hjem fra oslo..vett ikkje kor lenge heller..Så for å være helt sikker på at me treffes, så hadde d våre fint om du kunne 30/31. juli:D her snakke me skikkelig planlegging..hehe..