Monday, October 16, 2006

jeg undrer


Hva er verst, legge seg sulten eller våkne av å måtte på do??

13 comments:

Linda Therese S. G. said...

hm, våkne av å måtte på do. Det gjør jeg stadig. Verre å legge seg sulten, for da er det så vanskelig å sovne. Våkner du, går på do, så har du fremdeles sjans til å sovne etterpå. Tro meg, jeg snakker av erfaring.

Linda Therese S. G. said...

Og så mente jeg selvfølgelig at å våkne av å måtte på do var det beste av to onder. Ikke det verste som du faktisk spurte om...

Anonymous said...

det verste må være å våkne av å måtte på do, det er så kjedelig. og det er langt å gå ned trappa i mørket for å komme på do, og kaldt for føttene.. sovne mens man er sulten er lettere, det kan jeg gjøre temmelig ofte, kanskje litt for ofte..

Nina said...

Det er forferdelig å legge seg sulten, det gjør det jo så vanskelig å sovne. Men enda verre enn å våkne av å måtte på do, er å drømme at en må fryktelig på do, men så er det umulig å oppdrive en do.. Da er det nesten en lettelse å våkne av å måtte på do, og faktisk ha en do tilgjengelig. For å ikke snakke om hvor ille det er å sove i telt og våkne midt på kalde natta av at man må på do, eller når en sover på hytter og våkner en kald vinternatt og eneste do er en iskald utedo. Nå må jeg gi meg før jeg skriver en avhandling her.. Ha en god natt Patrick!

patrick said...

linda; men hva om du våkner typisk 30 min før man skal stå opp. de siste 30 min er ganske deilige å ha før man må stå opp. men står man da opp for å gå på do eller ligger man videre??

vivian: jeg liker heller ikke kulden...

nina: man reiser da vel ikke på telt tur lengre?? er det ikke det hotel er for??

Nina said...

Neinei, man reiser ikke på telttur lengre, det var minner fra en svunnen tid;) Fikk ikke kommentert en av dine tidligere poster, men jeg forstå så hva du mener med at flyplasser gir deg energi! Det er sånt et deilig sted å oppholde seg.. Bare se på alle menneskene som går rundt - noen fort, noen sent.. Noen med mye baggasje, andre med ingenting. Bare se fly som tar av og lander.. Flyplassene er best i det en skal ut å reise, ikke like bra når en kommer hjem! Men uansett - det er en egen stemning på flyplasser! Skal vi ta en tur ut på Kjevik og bare sitte der en dag:) (ikke helt det samme som utenlandske flyplasser da....) Uansett - god natt!

Nina said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Linda Therese S. G. said...

Ja, det er sant, Patrick. Det hender jeg bare ligger og holder meg til klokka ringer, og det er faktisk ikke noe behagelig, når jeg tenker etter. Et annet problem er også at når jeg sovner igjen etter å ha vært på do, så sovner jeg så SYKT tungt! Slapper plutselig veldig av. Og da er det tungt å stå opp igjen!

Stine said...

e stemmer på legge seg som sulten...

Anonymous said...

Hva med å våkne sulten på natta!?!?!?!

patrick said...

linda: det er vanskelig å stå opp da!!!

Stine: takk for din stemme! (kan tolkes på to måter og jeg takker for begge!)

håkon eivind: det er ille det også, hva gjør du da?? står du opp å spiser eller tvinger du deg til å sove videre??

Anonymous said...

Lite trolig at æ gidder å mekke noe mat midt på natta... Da tar æ heller å sovner igjen :)

Andrejazz said...

hehe, ja, selfølgelig husker jeg når vi jobbet sammen på 1880.
Good times, good times.