Tuesday, January 30, 2007

å ta ett skritt

Atter en gang har jeg brukt noen dager i Stavanger, nå lederdagene på Impuls. Spennende. Inspirerende. Givende. Oppmuntrende og mye mer. Altså det har vært noen gode dager.


"Søk først Guds rike, så skal dere få alt det andre i tilegg" Er noe som utfordrer meg. For et løfte!! Gud vil dra oss tilbake til ham, kjenne hans puls, være i hans nærhet. Tro det! Jeg vet det er vanskelig å gripe, for det er det. Det høres bare så enkelt ut, bare søke Gud. Men hva legger man i å søke. Vi har lest i den siste tiden i nyhetsbilde om folk som er forsvunnet. Det er mange som blir tilkalt i en leteaksjon. Man går strategisk gjennom området hvor man tror personen befinner seg. Noen leter fra luften, ser oversikten, andre går skritt for skritt og noen er på kontoret for å organisere alt og sende ut de folkene som skal være. Det er et omfattende søk. Søk først Guds rike. Utfordrende eller?



Men for en glede når man først har funnet hva man leter etter! Endelig nådd målet, se livet, for en glede!! Ja, alt den andre skal dere få i tilegg! Det er stort, nesten ugripelig. Men allikevel så virkelig!

-Sov godt-

2 comments:

Lill Therese said...

Du er så bra, Patrick!!

Merete said...

Så utrolig bra å ver på tur med deg, Patrick! Det har vært en sann fornøyelse!
Dette må vi gjøre igjen!
:)